Веб сајт општине Владичин Хан
Привреда
ИНВЕСТИРАЈТЕ У ВЛАДИЧИН ХАН

ENGLISH

Ако тражите место за Ваш нови посао одлучите се за Владичин Хан – јер тако ћете се наћи у самом срцу тржишта од милион људи, на сат времена од Ниша ,Скопља ( Македонија) и Софије( Бугарска ), на незаобилазним железничким и друмским комуникацијама европског коридора број 10,у општини ефикасне и модерне администарције и развијене инфраструктуре. Овде Вас нико неће питати шта можете учинити за Владичин Хан, већ шта Владичин Хан може учинити за Вас.

Дођите у Владичин Хан да одмах завршимо све договоре – овде ценимо туђ новац и знање и спремни смо сваком да помогнемо. У нашој компјутерској бази података за неколико секунди можете добити сваки податак потребан за припрему покретања посла, а од наших ажурних служби за најдуже неколико седмица лако ће те прибавити и све папире за правно уређење Ваше фирме.

Ми не оклевамо у одлукама и спремни смо да Вам изађемо у сусрет, да Вам помогнемо, да за Вас интервенишемо код највиших државних власти, да Вам обезбедимо савете најкомпетентнијих људи из најугледнијих српских привредних, научних и универзитетских институција.

Администрација Општине Владичин Хан биће на Вашој страни стола у преговорима са банкама, добављачима и дистрибутерима, домаћим и међународним финансијерима, потенцијалним партнерима и потрошачима. Подршку Вашем послу сматрамо за нашу обавезу.

Ваши инвестициони трошкови у Владичином Хану вишеструко ће бити нижи него у главним градским центрима Србије, а ти центри су Вам и одавде на дохват руке.

Ми смо општина која је на средокраћи свих балканских праваца од Солуна и Истанбула ка дестинацијама западне и средње Европе. То опредељује нашу политику према пословима, а пре свега према инвестицијама и развоју. Зато нам је важан Ваш успех у нашем Владичином Хану.

ИНДУСТРИЈСКИ ПАРК







Преузето: