Web Sajt opštine Vladičin Han
Skupština

Skupština Opštine Vladičin Han - u mandatu od 22.01.2024. godine







Predsednica Skupstine Vladicin Han

Danijela Popović

Predsednica Skupštine opštine Vladičin Han

Ovde možete pogledatidetaljnu biografiju.




Milena Milosavljević

Zamenica predsednice Skupštine opštine Vladičin Han


Milena Milosavljević rođena je u Nišu 7. maja 1980.

Osnovnu školu i X gimnaziju „Mihajlo Pupin" završila je u Beogradu. Diplomirala je na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu i stekla zvanje doktor stomatologije. Položila je stručni ispit pred ispitnom komisijom Ministarstva zdravlja.

Na početku profesionalne karijere radila je kao samostalni stručni saradnik u farmaceutskoj kompaniji „Inpharm" u Beogradu. Iz porodičnih razloga, preselila se u Vladičin Han 2012. i te godine radila kao doktor stomatologije u Domu zdravlja Vladičin Han. Kasnije je obavljala stomatološku praksu u privatnom sektoru u Vranju i Surdulici.

Od 2016. do 2019. bila je angažovana kao zdravstveni saradnik u Predškolskoj ustanovi „Pčelica", a od 2019. do 2021. vršila je istu funkciju u filijali Crvenog krsta u Vladičinom Hanu.

Političku karijeru započela je 2013. kada je izabrana za članicu Opštinskog veća opštine Vladičin Han. Nakon toga, bila je odbornica Skupštine opštine u više saziva. Od 2023. zaposlena je u Kabinetu predsednika Opštine.

Govori engleski jezik i poznaje rad na računaru.

Sa suprugom Marjanom ima dvoje dece, kćerku Elenu i sina Luku.




Selretar skupstine Vladicin Han

Katarina Radovanović

Sekretar Skupštine opštine Vladičin Han

skupstinskasluzba@vladicinhan.org.rs


Katarina Radovanović, diilomirani pravnik nz Vladnčinog Hana, rođena 1975. godine radnik je Opštinske uprave Opštine Vladnčii Han od 2002. godiie, najnpe na poslovnma u imovinsko- pravnoj službi, zatim kao rukovodilac Odeljenja za ošptu upravu n javne službe kada je o6avljala i poslove Opštinskog veća, a od 2008. godine, u prethodna četiri mandata, obavlja poslove sekretara Skupštine opštine Vladičin Han. Nakon raspuštanja Skupštine opštine Vladičin Han, 30. oktobra 2023. godine, o6avljala je poslove sekretara Privremenog organa opštine Vladičin Han.






Preuzeto: